Védettségi igazolás

Az Önök nyugodt, pihentető kikapcsolódása és biztonsága a legfontosabb számunkra.

Ezért a törvényi előírásoknak megfelelően fogadunk vendégeket.

Szállodánk nem üzleti, gazdasági vagy oktatási célú vendégeket 
- védettségi igazolvány felmutatásával fogadhat vagy
- azok esetében, akik már megkapták az oltást védettségi igazolvány felmutatása helyett - QR-kód leolvasóval is ellenőrizhető, hogy oltottak-e vagy sem.

A mobilalkalmazás tehát az oltás tényét igazolja, a vírusfertőzésen való átesettséget nem igazolja, azt továbbra is csak a védettségi igazolvány igazolja.

Védettségi igazolás applikáció használata

A Google Play áruházban „EESZT alkalmazás” nevű, az App Store-ban pedig „EESZT Lakossagi” nevű applikáció Androidos illetve iOS-es mobiltelefonokra is letölthető, és az a szolgáltatóknak és az oltottaknak is ingyenes.

Az alkalmazás tehát azoknak is nagyban megkönnyíti az életét, akik már megkapták az oltást, de valamilyen oknál fogva a védettségi igazolványt még nem.

Az alkalmazás az első védőoltás rögzítése után gyakorlatilag azonnal képes igazolni az oltás tényét, mert közvetlenül össze van kötve az oltóorvosok által használt informatikai rendszerrel (EESZT). Az alkalmazás így egyértelműen jelzi az oltás hiányát is.


A védettségi igazolás applikáció beállítása

1) Töltse le az EESZT mobilalkalmazást a telefonjára! (Androidos mobiltelefon esetén a Google Play áruházban „EESZT alkalmazás” nevű, az iOS-es mobiltelefonokra  „EESZT Lakossagi” nevű applikáció)

2) Regisztráljon a www.eeszt.gov.hu honlapon! Ehhez elektronikus azonosítás szükséges (Ügyfélkapu, e-Személyi Igazolvány, Telefonos Azonosítás).

3) Regisztráció során meg kell adni egy 6 jegyű PIN kódot, a mobileszközön az alkalmazás használatához is csak ezt a PIN kódot kell használni.

4) A regisztráció után az alkalmazás használatra kész.

5) Az alkalmazás használatához jelentkezzen be a regisztráció során megadott PIN-kóddal!

6) Válassza ki a COVID-oltásigazolás menüpontot; amennyiben van megfelelő oltás, megjelennek annak információi. A felhasználó azonosítását követően igazolja az oltott nevét, TAJ-számát, az oltás idejét, vagy annak hiányát.

7) Ha olyan helyre megy, ahol védettségi igazolvány szükséges, a szolgáltató az EESZT Covid Control applikáció segítségével ellenőrizheti az Ön oltásának meglétét.

Érkezéskor a bejelentkező személy köteles bemutatni védettségi igazolványát vagy „EESZT Lakossagi” nevű applikáción keresztül a védettségi igazolvány felmutatása helyett szállodánk QR-kód leolvasóval is ellenőrizheti, hogy a látogató oltott-e vagy sem.

Recepciós munkatársunk ezt bejelentkezéskor ellenőrizni fogja. Amennyiben a bejelentkező nem adja azt át ellenőrzésre, akkor a bejelentkezését nem tudjuk elfogadni.

További részletek a https://koronavirus.gov.hu/cikkek/ingyenesen-letoltheto-koronavirus-elleni-vedooltast-igazolo-mobilalkalmazas-szolgaltatoknak

 

3D virtuális túra
3D virtuális séta
Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a Dunakanyar ékszerdobozában

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Szentendre magazin

Wellness akciók, wellness hétvégék, programok, ajánlatok, és izgalmas események a hotelben és környékén

Elérhetőségek:

H-2000 Szentendre,
Bükkös part 16.

Tel.: +36-26-501-360
Fax: +36-26-501-365

E-mail: info@bukkoshotel.hu 
www.bukkoshotel.hu