Újra fogadunk vendégeket - mit kell tudni?

Szeretnénk arról tájékoztatást adni, hogy szállodánk 2020 június 1.-től ismét fogad vendégeket!

Nyitás után kérjük fgyelembe venni: "A koronavírus (COVID-19) miatt szállodánk óvintézkedéseket vezetett be a vendégek és a személyzet védelme érdekében. Egyes szolgáltatások korlátozottan vagy egyáltalán nem érhetők el."

Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy mindenben megfelelünk vagy túlszárnyaljuk a hatályos előírásokat, valamint a sikeres újraindítás érdekében bizonyos korlátozások elképzelhetőek. Mik lehetnek ezek? Például a követezők:

- Spa részlegünk lehet, hogy zárva tart, a hatósági előírásoktól függően. 
- Reggelink esetén a büfé jelleget a biztonság érdekében várhatóan egy ideig szüneteltetjük.
- Éttermünket csak fokozatosan nyitjuk meg így nem biztos, hogy elérhető lesz azonnal az ebéd és a vacsora szolgáltatás. (De aggodalomra semmi ok, kb. 50 étterem és étkezde van gyalogtávolságra)
- Recepciónk esetenként rövidített nyitvatartással működhet.
- Masszázs és kozmetika szolgáltatásaink elérhetőségéről érdeklődjön.

A fentiekben változások lehetségesek. Elképzelhető, hogy bizonyos szolgáltatásokat hamar el tudunk indítani, míg az is lehet hogy szigorítanunk kell, főleg ha hatósági előírásoknak kell megfelelni. Néha a hatósági előírások, állásfoglalások sem egyértelműek, vagy pedig földrajzi varianciát mutatnak.

Általános információ: Szállodánk egy kisméretű, 22 szobás boutique hotel. Még teltház esetén is tipikusan 45 főnél kevesebb vendég van az egész hotelben, a valóságban ritka, hogy 10-15 embernél több van egy légtérben (lobby, étterem, Spa). 

Vendégeink túlnyomó többsége mindig is belföldi vendég volt, de a jelenlegi helyzetben a külföldiek száma még kevesebb. Több fórumon megtalálható értékeléseink között kiemelkedik a szálloda tisztasága, mint pozitívum. Erre most is kiemelten figyelünk, fokozottan fertőtlenítünk és kézfertőtlenítőket helyeztünk ki. Szükség esetén a szellősebb elhelyezés érdekében vendégeink a lobby térben lévő asztaloknál is el tudják fogyasztani reggelijüket. 

További információ:
Telefon: +36-26-501-360
E-mail: info@bukkoshotel.hu