Felnőttbarát szálloda 

Vannak szállodák, ahol kifejezetten a gyermekekkel érkezők érzik jól magukat. Más szállodák kiskorúakat nem is fogadnak, gyerekmentes hotelek. Mi a helyzet a Bükkös Hotelben? Gyermekeket csak 12 éves kor felett fogadunk és jellegünkből adódóan vendégeink túlnyomó többsége felnőtt, legnagyobb számban a nyugodt pihenést és romantikázást kedvelő párok vagy üzletemberek szállnak meg nálunk. Így, ha ellátogat hozzánk akkor főleg pihenésüket töltő vagy üzleti úton lévő felnőtt vendégekkel fog találkozni.

Felnőttbarát szálloda

Mivel kedvezünk felnőtt vendégeinknek?Párok szállodája

  • Nem fogadunk 12 éves vagy annál fiatalabb gyermekeket szállóvendégként vagy a wellness részlegben
  • Wellness részlegünk így garantáltan mentes a zajongó gyermekektől, hiszen a belépés is csak 12 éves kor felett engedélyezett
  • Wellness részlegünk csak felnőtteknek alkalmas szolgáltatásokkal rendelkezik 
  • Masszázsainkat és szépség kezeléseinket csak felnőtt vendégeink vehetik igénybe
  • Nálunk nincs játszóház, gyermekmedence, szervezett programok gyermekeknek
  • Csomagajánlataink pároknak vagy baráti társaságoknak alkalmasak
  • Nincsen semmilyen gyermekkedvezmény vagy éttermi gyermekmenü
  • Nincsenek gyermek vagy bababarát szolgáltatásaink
  • Szállodánk nem fogad házikedvenceket (kutyákat, macskákat stb.)
Miért lettünk felnőttbarát szálloda? Egy kis történelem!

Nem, nem azért mert nem kedveljük a gyermekeket. Sokkal inkább azért, mert nem tudjuk a kisgyermekes családok igényeit megfelelően kiszolgálni és inkább azt szeretnénk csinálni amiben jók vagyunk. Eredetileg szállodánk az újranyitás és bővítés után, elődjéhez a Bükkös Panzióhoz hasonlóan, az összes korosztály vendégeit fogadta. Már az első hónapok tapasztalata megmutatta nekünk, hogy a kisgyermekes családok nem igazán érzik nálunk jól magukat.

Helyhiány miatt nem lehetett kialakítani gyermekeknek való speciális szolgáltatásokat, játszószobát, gyermekpancsolót stb. A wellness részlegünkben is csak idősebbeknek való szolgáltatások vannak. Így aztán a gyermekek unatkoztak, zajongtak és zavarták a többi felnőtt vendéget. Sokszor a szülők sem megfelelően kezelték ezeket a helyzeteket, így néhány hónap után a Spa részleg belépési korhatárát 12 évre emeltük. Így legalább ott nem volt konfliktus, kivéve akkor, amikor leleményes szülők a tiltás ellenére bevitték kisbabájukat. Hogy ezt miért tették azt sosem értettük. A kisgyermekek nem tudják a szaunát, gőzt vagy a Jacuzzit használni, így végül ott is unatkoztak és hamarosan ki is jöttek. Csak arra volt jó a dolog, hogy más, pihenni vágyó vendégeink emiatt reklamáljanak.

Időközben nyilvánvalóvá vált, hogy a szálloda kitűnő desztináció párok részére, akik kettesben szeretnének tölteni néhány romantikus napot. Akár szülőkről vagy nagyszülőkről van szó, ők sem szívesen hallgatták más gyermekének zajongását. Az idő elteltével természetes módon is nagyon nagy mértékben csökkent is a gyermekkel érkezők száma. Viszont oda jutottunk, hogy amikor voltak gyermekes vendégeink szinte mindig bizonyos mértékű konfliktus lépett fel. Vagy azért, mert a gyermekes szülők voltak felháborodva, hogy gyermekük nem látogathatja a wellness részleget, vagy pedig felnőtt vendégeinket zavarta a gyermekek ricsajozása. Így arra jutottunk, hogy 2016 februárjától a békesség érdekében hivatalosan is megváltoztatjuk foglalási politikánkat és csak 13 éves vagy annál idősebb vendégeket fogadunk.

Így felnőtt vendégeinknek még inkább garantálni tudjuk a zavartalan pihenést, a gyermekes érdeklődők pedig inkább választanak maguknak egyet a rengeteg baba és gyermekbarát szálloda közül. Így mindenki megtalálhatja magának azt, amire igazán vágyik. 

Jelen foglalási politikánkat 2016. februárjában vezettük be. Ha Ön mégis gyermekkel találkozik a tartozkodása során az korábbi foglalás miatt lehetséges, külső vendégről van szó, vagy a szálloda vezetésének egyedi elbírálása alapján történik.

Vendégkörünk így  felnőttekből áll, akik nagyra értékelik az inspiráló környezetben történő nyugalmas pihenést. Sok olyan pár is nálunk tölt el néhány napot, akiknek vannak gyermekeik, de néha szeretnének kettesben elszabadulni valahova.

Nézze meg felnőtteknek szánt csomagajánlatainkat, vagy írja be érkezése és távozása tervezett dátumát és kalkuláljon. Ha tetszik, azonnal foglalhat:

Kalkuláció és online foglalás:


Inkább ajánlatot kérne? Töltse ki az alábbi űrlapot kötelezettség nélkül és 24 órán belül megküldjük ajánlatunkat, amelyet tetszés esetén le is foglalhat:

Név*:
E-mail:*
Telefon:
Ellátás:
Tartózkodás ideje: -
Felnőttek száma:*
Megjegyzés, választott csomagajánlat:
Hírlevél feliratkozás:
 
3D virtuális túra
3D virtuális séta
Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a Dunakanyar ékszerdobozában

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Szentendre magazin

Wellness akciók, wellness hétvégék, programok, ajánlatok, és izgalmas események a hotelben és környékén

Elérhetőségek:

H-2000 Szentendre,
Bükkös part 16.

Tel.: +36-26-501-360
Fax: +36-26-501-365

E-mail: info@bukkoshotel.hu 
www.bukkoshotel.hu