Szentendre - ahol télen is milliónyi kaland várja
Helyi hírek

Egy wellnessnél talán nincs is jobb a szomorkás, hűvös téli időszakban, de valljuk be, a semmittevésben is el lehet fáradni. Ezért is keresnek a legtöbben olyan úti célt, amikor a pihenésüket tervezik, ahol a szaunázás és a kellemes étkezések mellett valamilyen aktív kikapcsolódást is találnak.

Nyáron ezzel általában nincs is gond, hiszen a ragyogó időben már egy nagy séta, vagy egy szabadtéri múzeum meglátogatása is megadja azt a jóleső fáradtságot, ami után igazi felüdülés visszatérni a szállodába, és egy finom vacsorával kényeztetni magunkat. De mi a helyzet télen?

Szentendre, ahol télen is talál szabadtéri programokat

Szentendre sok szempontból jó választás a „téli szünet" eltöltéséhez. Nem csak a múzeumok, és az adventi időszakban nyüzsgő vásár miatt, hanem azért is, mert a város ideális kiindulópont a Dunakanyar és környéke felfedezéséhez, ami télen is rengeteg szépséget rejt magában.

Szantendre

Hiszen csak egy ugrásra van Visegrád, ahol a történelem egy kis szeletét fedezheti föl magának, és a Dunakanyar lélegzetelállító panorámájában is gyönyörködhet. A szomszédban található Tahitótfalu, ahol a méltán híres eperbor kóstolására nyílik lehetősége, de még akár Esztergomba is elugorhat innen, igaz, az már egy kicsit nagyobb túrának ígérkezik.

A bobtól a hegymászásig

És ha már a környéken jár, semmiképpen ne hagyja ki a visegrádi bobpályát sem, ami egész évben várja a kalandos kedvű vendégeket. Mert felnőttkor ide, komoly beosztás oda, néha mindenkire ráfér, hogy elengedje magát, és egy kis időre újra gyerek legyen, aki képes felhőtlenül szórakozni.

Erre pedig igazán jó alkalom, ha bepattan egy bobba, és élvezi, ahogy a kocsi ide-oda kanyarog a hegyoldalban, miközben a fellegvárat is megcsodálhatja. Apropó, vár. Felejtse el az autót, és sétáljon föl a bejáratig – meglátja, igazán remek sport lesz, ami után még édesebb a pihenés.

Ugye, mennyi kaland várja Önt még télen is Szentendrén és környékén?
3D virtuális túra
3D virtuális séta
Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a festői Dunakanyarban

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Szentendre magazin

Wellness akciók, wellness hétvégék, programok, ajánlatok, és izgalmas események a hotelben és környékén

Elérhetőségek:

H-2000 Szentendre,
Bükkös part 16.

Tel.: +36-26-501-360
Fax: +36-26-501-365

E-mail: info@bukkoshotel.hu 
www.bukkoshotel.hu