Szállodai info
2020. 05. 18. -

Szállodánk a normál ügymenet szerint fogad vendégeket.

Mindenben megfelelünk vagy túlszárnyaljuk a hatályos előírásokat, valamint a sikeres újraindítás érdekében bizonyos korlátozások elképzelhetőek. Mik lehetnek ezek? Például a követezők:

- Spa részlegünk egyes elemei lehet hogy nem működnek (jelenleg a Jacuzzi ellenkező értesítésig nem üzemel)
- Reggelink esetén bizonyos ételeket nem a büféasztalról kínálunk.
- Éttermünket vacsorára csak fokozatosan nyitjuk meg. Jelenleg csütörtöktől vasárnapig van nyitva. (De aggodalomra semmi ok, kb. 50 étterem és étkezde van gyalogtávolságra)
- Szállodánk zárt közösségi tereiben is a maszk használata kötelező. (kivéve az asztaloknál az étteremben és a bárban)

A fentiekben változások lehetségesek. Elképzelhető, hogy bizonyos szolgáltatásokat hamar el tudunk indítani, míg az is lehet hogy szigorítanunk kell, főleg ha hatósági előírásoknak kell megfelelni. Néha a hatósági előírások, állásfoglalások sem egyértelműek, vagy pedig földrajzi varianciát mutatnak.

Általános információ: Szállodánk egy kisméretű, 22 szobás boutique hotel. Még teltház esetén is tipikusan 45 főnél kevesebb vendég van az egész hotelben, a valóságban ritka, hogy 10-15 embernél több van egy légtérben (lobby, étterem, Spa). 

Vendégeink túlnyomó többsége mindig is belföldi vendég volt, de a jelenlegi helyzetben a külföldiek száma még kevesebb. Több fórumon megtalálható értékeléseink között kiemelkedik a szálloda tisztasága, mint pozitívum. Erre most is kiemelten figyelünk, fokozottan fertőtlenítünk és kézfertőtlenítőket helyeztünk ki, valamint ózonos fertőtlenítést is alkalmazunk, saját berendezéssel. Szükség esetén a szellősebb elhelyezés érdekében vendégeink a lobby térben lévő asztaloknál is el tudják fogyasztani reggelijüket. 

Figyelem: A COVID-19 jelenléte és az intézkedések változásai már ismert körülmények, mindennapjaink részei. Ezért foglalásainknál a meghirdetett lemondási és fizetési feltételek érvényesek. A COVID-19-re vagy az ezzel kapcsolatos intézkedésekre való tekintettel rendkívüli lemondást vagy módosítást nem fogadunk el.

További információ:
Telefon: +36-26-501-360
E-mail: info@bukkoshotel.hu

3D virtuális túra
3D virtuális séta
Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a Dunakanyar ékszerdobozában

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Felnőttbarát szálloda

Elérhetőségek:

H-2000 Szentendre,
Bükkös part 16.

Tel.: +36-26-501-360
Fax: +36-26-501-365

E-mail: info@bukkoshotel.hu 
www.bukkoshotel.hu