Szálloda megnyitása
2020. 05. 18. -

Szeretnénk arról tájékoztatást adni, hogy szállodánk 2020 június 1.-től ismét fogad vendégeket!

Nyitás után kérjük fgyelembe venni: "A koronavírus (COVID-19) miatt szállodánk óvintézkedéseket vezetett be a vendégek és a személyzet védelme érdekében. Egyes szolgáltatások korlátozottan vagy egyáltalán nem érhetők el."

Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy mindenben megfelelünk vagy túlszárnyaljuk a hatályos előírásokat, valamint a sikeres újraindítás érdekében bizonyos korlátozások elképzelhetőek. Mik lehetnek ezek? Például a követezők:

- Spa részlegünk mindaddig zárva tart amíg a megnyitást a hatósági szabályozások lehetővé nem teszik. Jakuzzink az előírásoktól függetlenül 2020 június hónapban várhatóan zárva tart.
- Reggelink esetén a büfé jelleget a biztonság érdekében egy ideig szüneteltetjük.
- Éttermünket csak fokozatosan nyitjuk meg így egyelőre szünetel az ebéd és a vacsora szolgáltatás. (De aggodalomra semmi ok, kb. 50 étterem és étkezde van gyalogtávolságra)
- Recepciónk esetenként rövidített nyitvatrtással működhet.
- Masszázs és kozmetika szolgáltatásaink szünetelhetnek.

A fentiekben változások lehetségesek. Elképzelhető, hogy bizonyos szolgáltatásokat hamar el tudunk indítani, míg az is lehet hogy szigorítanunk kell, főleg ha hatósági előírásoknak kell megfelelni.

Általános információ: Szállodánk egy kisméretű, 22 szobás boutique hotel. Még teltház esetén is tipikusan 45 főnél kevesebb vendég van az egész hotelben, a valóságban ritka, hogy 10-15 embernél több van egy légtérben (lobby, étterem, Spa). 

Vendégeink túlnyomó többsége mindig is belföldi vendég volt, de a jelenlegi helyzetben a külföldiek száma még kevesebb. Több fórumon megtalálható értékeléseink között kiemelkedik a szálloda tisztasága, mint pozitívum. Erre most is kiemelten figyelünk, fokozottan fertőtlenítünk és kézfertőtlenítőket helyeztünk ki. Szükség esetén a szellősebb elhelyezés érdekében vendégeink a lobby térben lévő asztaloknál is el tudják fogyasztani reggelijüket. 

További információ:
Telefon: +36-26-501-360
E-mail: info@bukkoshotel.hu

A koronavírus (COVID-19) miatt szállodánk óvintézkedéseket vezetett be a vendégek és a személyzet védelme érdekében. Esetenként egyes szolgáltatások korlátozottan vagy egyáltalán nem érhetők el.
3D virtuális túra
3D virtuális séta
Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a Dunakanyar ékszerdobozában

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Felnőttbarát szálloda

Elérhetőségek:

H-2000 Szentendre,
Bükkös part 16.

Tel.: +36-26-501-360
Fax: +36-26-501-365

E-mail: info@bukkoshotel.hu 
www.bukkoshotel.hu