Mitől olyan finom a padlizsánkrém a
2021. 07. 24. - Érdekességek

Padlizsánkrém

 Mitől olyan finom a padlizsánkrém a "Bükkösben"?

Rengeteg visszajelzést kapunk nap, mint nap vendégeinktől, mennyire finom a reggelinél kínált padlizsánkrém.

Séfeink elárulták, hogy készítik és szerintük mitől lesz ennyire ízletes.

Az elengedhetetlen összetevők:

♦ Sült padlizsán (na de hogyan sült?)

♦ Majonéz

♦ Vörös hagyma

♦ Fokhagyma

 Tejföl

 Petrezselyem

 

 Bors

 Padlizsánkrém összetevők

 

A titok a padlizsán sütésében rejlik. Nem mindegy, milyen edényben sül meg. 

 

Séfeink esküsznek rá, hogy csak a vason (öntött vas edényben) vagy grillen sült padlizsán az igazi. Így lesz egy kicsit füstös karaktere, ami annyira ínycsiklandozóvá varázsolja az elkészült krémet.

 

Padlizsánkrém összetevők

Próbálja ki! Ide kattintva, írja meg facebook bejegyzés kommentben, hogy sikerült! 

Valamint írják meg, melyik nálunk fogyasztott étel volt a kedvencük, aminek szeretnék legközelebb megtudni a "Bükkösféle" elkészítés titkát.

3D virtuális túra
3D virtuális séta
Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a Dunakanyar ékszerdobozában

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Szentendre magazin

Wellness akciók, wellness hétvégék, programok, ajánlatok, és izgalmas események a hotelben és környékén

Elérhetőségek:

H-2000 Szentendre,
Bükkös part 16.

Tel.: +36-26-501-360
Fax: +36-26-501-365

E-mail: info@bukkoshotel.hu 
www.bukkoshotel.hu