Ősz és tél a Teátrumban
Helyi hírek
Teátrum

A nyárral nem ért véget a színházi szezon Szentendrén. Az idei évtől a Szentendrei Teátrum egész évben kínál igényes színházi programokat a városban élőknek. Lackfi János, Ingmar Bergman, Arany János, Hamvas Béla és Jókai Mór művei a repertoáron!

A Teátrum őszi nyitányaként október 8-án Yasmina Reza: Egy élet háromszor című izgalmas szerkesztésű drámáját láthatta a közönség az A K. V. Társulat előadásában, Scherer Péter, Terhes Sándor, Száger Zsuzsanna és Urbanovits Krisztina szereplésével. Október 20-án Lackfi János: Hinták című megrázóan őszinte drámáját adta elő Peremartoni Krisztina és Soltész Bözse a DMH Barlangjában.

November 5-én Richard Baer: Hitted volna? című játékának főszereplői Kern András és Hernádi Judit lesznek. Idén, a Tavaszi Fesztiválon a szentendrei közönség már láthatta Ingmar Bergman örök darabját, a Jelenetek egy házasságból című drámát. A Radnóti Színház előadását a nagy sikerre való tekintettel, ősszel is műsorra tűzik, Szávai Viktória és Schneider Zoltán főszereplésével, november 15-én és 16-án.

Arany János születésének 200. évét ünnepeljük ebben az évben. Az Arany-évhez kapcsolódva több kulturális programmal emlékezik meg a város egyik legnagyobb költőnkről. Arany-Láz címmel november 18-án interaktív fesztivál szólítja meg a helyi diákokat. A szabad alkotás mellett lesznek koncertek, vásár, kreatív műhely is.

December 9-én a Szentendre Táncegyüttes hagyományos gálaműsorára kerül sor a PMK színháztermében, illetve ugyanezen a napon a Városháza dísztermében Jaross Viktória rendhagyó, Bormámor című előadását láthatja a közönség. A borkóstolóval egybekötött  zenés játékot Hamvas Béla művei nyomán írta a neves koreográfus Juhász Kristóf társíróval.

A gyerekeknek ajánlják a szervezők december 10-én a Pest Megyei Könyvtár színháztermében  Jeli Viktória-Darvas Ferenc-Tasnádi István: Hepp!!! című cirkuszi bohócjátékát a Dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház előadásában.

Jókai Mór: Melyiket a kilenc közül? című zenés karácsonyi történetét a Múzsák Társulat adja elő december 16-án a Pest Megyei Könyvtár színháztermében

3D virtuális túra
3D virtuális séta
Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a Dunakanyar ékszerdobozában

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Szentendre magazin

Wellness akciók, wellness hétvégék, programok, ajánlatok, és izgalmas események a hotelben és környékén

Elérhetőségek:

H-2000 Szentendre,
Bükkös part 16.

Tel.: +36-26-501-360
Fax: +36-26-501-365

E-mail: info@bukkoshotel.hu 
www.bukkoshotel.hu