Mostantól csak ❶❸ éves kortól!

Mostantól hivatalosan is csak 13 éves kortól fogadunk vendégeket. Miért lettünk felnőttbarát szálloda? Egy kis történelem!

Nem, nem azért mert nem kedveljük a gyermekeket. Sokkal inkább azért mert nem tudjuk a kisgyermekes családok igényeit megfelelően kiszolgálni és inkább azt szeretnénk csinálni amiben jók vagyunk. Eredetileg szállodánk az újranyitás és bővítés után, elődjéhez a Bükkös Panzióhoz hasonlóan, az összes korosztály vendégeit fogadta. Már az első hónapok tapasztalata megmutatta nekünk, hogy a kisgyermekes családok nem igazán érzik nálunk jól magukat.

Helyhiány miatt nem lehetett kialakítani gyermekeknek való speciális szolgáltatásokat, játszószobát, gyermekpancsolót stb. A wellness részlegünkben is csak idősebbeknek való szolgáltatások vannak. Így aztán a gyermekek unatkoztak, zajongtak és zavarták a többi felnőtt vendéget. Sokszor a szülők sem megfelelően kezelték ezeket a helyzeteket, így néhány hónap után a Spa részleg belépési korhatárát 12 évre emeltük. 

Időközben nyilvánvalóvá vált, hogy a szálloda kitűnő desztináció párok részére, akik kettesben szeretnének tölteni néhány romantikus napot. Akár szülőkről vagy nagyszülőkről van szó, ők sem szívesen hallgatták más gyermekének zajongását. Az idő elteltével természetes módon is nagyon nagy mértékben csökkent is a gyermekkel érkezők száma. Viszont oda jutottunk, hogy amikor voltak gyermekes vendégeink szinte mindig bizonyos mértékű konfliktus lépett fel. Vagy azért mert a gyermekes szülők voltak felháborodva hogy gyermekük nem látogathatja a wellness részleget, vagy pedig felnőtt vendégeinket zavarta a gyermekek ricsajozása. Így arra jutottunk, hogy 2016 februárjától a békesség érdekében hivatalosan is megváltoztatjuk foglalási politikánkat és csak 13 éves vagy annál idősebb vendégeket fogadunk. 

Így felnőtt vendégeinknek még inkább garantálni tudjuk a a zavartalan pihenést, a gyermekes érdeklődők pedig inkább választanak maguknak egyet a rengeteg baba és gyermekbarát szálloda közül. Így mindenki megtalálhatja magának azt amire igazán vágyik. 

3D virtuális túra
3D virtuális séta
Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a festői Dunakanyarban

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Szentendre magazin

Wellness akciók, wellness hétvégék, programok, ajánlatok, és izgalmas események a hotelben és környékén

Elérhetőségek:

H-2000 Szentendre,
Bükkös part 16.

Tel.: +36-26-501-360
Fax: +36-26-501-365

E-mail: info@bukkoshotel.hu 
www.bukkoshotel.hu