Mikor foglaljunk szobát?
Tanácsok

Vannak notórius halogatók – olyanok, mint Pató Pál úr, akik szinte mindenre csak legyintenek, és azt gondolják, hogy ej, ráérnek arra még.

Az idő azonban telik, és a történet a legtöbbször oda fut ki, hogy mire észbe kapnak, már elfogynak a szobák a kiszemelt szállodában, a végén pedig kénytelenek beérni egy rosszabb ajánlattal – egy olyannal, ami drágább, vagy éppen a hotel nem olyan minőségű, mint az eredetileg kiválasztott.

Ne hagyja az utolsó pillanatra!Mikor foglaljunk?

Ha a kiruccanást meglepetésnek szánja, akkor semmiképpen ne hagyja a foglalást az utolsó pillanatra. Vannak ugyanis különösen mozgalmas és forgalmas időszakok – az ünnepek, a hosszú hétvégék –, amikor sokan vágnak neki az országnak annak reményében, hogy néhány pihentető napot eltöltsenek a munkából kiszabadulva.

Ha a kedvesét szeretné meglepni egy rövid utazással a születésnapján vagy Bálint-napon, akkor is érdemes már jó előre gondoskodni a foglalásról, mert az mégiscsak kínos lenne, ha nem tudná őt elvinni az áhított helyre, és sebtében kellene valami mást intéznie helyette.

Mikor foglaljon szobát a Bükkös Hotelbe?

Szállodánk egy valódi kis ékszerdoboz – családias hangulatú, és 22 szobával rendelkezik. Ez önmagában remek, hiszen így nem kell tömegre számítania, és sokadmagával nyomorognia a wellness részlegen, ahol így szinte lehetetlenség lenne kikapcsolódni. A zsongó tömeg helyett nálunk valóban bensőséges hangulat várja, hogy a pihenés minden percét nyugodtan élvezhesse.

Ami bizonyos szempontból előny, az más szempontból hátrány, hiszen a kevés számú szoba sokkal előbb be is telik, különösen a karácsonyi és a szilveszteri időszakban – ilyenkor már az ünnep előtt egy hónappal szinte 100%-os a telítettség.

Éppen ezért ne halogassa a foglalását, és a tervezett indulás előtt három-négy héttel tegye meg a szükséges lépéseket, hogy biztosan ne maradjon le az utazásról, amit megálmodott.

A Valentin-napot szeretné szállodánkban tölteni a kedvesével? Akkor ne habozzon, nézzen szét ajánlataink között, és foglalja le már most a kiszemelt szobát!

3D virtuális túra
3D virtuális séta
Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a festői Dunakanyarban

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Szentendre magazin

Wellness akciók, wellness hétvégék, programok, ajánlatok, és izgalmas események a hotelben és környékén

Elérhetőségek:

H-2000 Szentendre,
Bükkös part 16.

Tel.: +36-26-501-360
Fax: +36-26-501-365

E-mail: info@bukkoshotel.hu 
www.bukkoshotel.hu