Lehet-e vacsorázni a szállodában?
2020. 03. 18. -
A Magyar Turisztikai Ügynökség arról tájékoztatja a szakmát és a szállodaüzemeltetőket, hogy az éttermek nyitvatartásának korlátozása nem vonatkozik a szálláshelyeken félpanziós ellátást nyújtó egységekre.
 
A 2020. március 16-án megjelent 46/2020. (III. 16.) Kormányrendelet 1. §-sal kapcsolatosan a Magyar Turisztikai Ügynökség ezúton tájékoztatja a szakmát és szállodaüzemeltetőket, hogy a korlátozás nem vonatkozik azokra a vendéglátó üzletekre, amelyek a 2005. évi CLXIV. törvény a kereskedelemről 2. § 22. pontja szerinti helyen (azaz szálláshelyen) üzemelnek és kizárólag  a 2. § 23. pontja szerinti szolgáltatást (azaz szálláshely-szolgáltatást) igénybe vevőknek nyújtanak 2. § 30. pontja szerinti szolgáltatást (azaz vendéglátást) figyelembe véve a más érvényben lévő korlátozásokat.

Ezzel a kiegészítéssel nem lehetetlenül el a szállodákban lakó vendégek ellátása, mivel a szállóvendégek étkeztetésére és kiszolgálására más érvényben lévő korlátozások figyelembevételével továbbra is van lehetőség.

Forrás: turizmus.com (https://turizmus.com/szallashely-vendeglatas/mtu-allasfoglalas-a-felpanzios-ellatasrol-1169266)

Tehát ha Ön nálunk félpanziós ellátással foglalt szobát, akkor a szokásos módon tud vacsorázni. Külső vendégeket nem fogadunk!

3D virtuális túra
3D virtuális séta
Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a festői Dunakanyarban

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Szentendre magazin

Wellness akciók, wellness hétvégék, programok, ajánlatok, és izgalmas események a hotelben és környékén

Elérhetőségek:

H-2000 Szentendre,
Bükkös part 16.

Tel.: +36-26-501-360
Fax: +36-26-501-365

E-mail: info@bukkoshotel.hu 
www.bukkoshotel.hu