Koronavírus és a Bükkös Hotel**** & Spa – mit kell tudni?
2020. 03. 23. -

Először is szeretnénk arról tájékoztatást adni, hogy szállodánk nem kerül bezárásra, azonban a járvány megfékezésének elősegítése érdekében valamint vendégeink, munkatársaink védelmében ellenkező értesítésig nem fogadunk vendégeket. 

A részletekről és a jövőbeni foglalható időpontokkal kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

Általános információ: Szállodánk egy kisméretű, 22 szobás boutique hotel. Még teltház esetén is tipikusan 45 főnél kevesebb vendég van az egész hotelben, a valóságban ritka, hogy 10-15 embernél több van egy légtérben (lobby, étterem, Spa). Ebben az időszakban pedig nem valószínűsíthető teltház.

Vendégeink túlnyomó többsége mindig is belföldi vendég volt, de a jelenlegi helyzetben a külföldiek száma még kevesebb. Több fórumon megtalálható értékeléseink között kiemelkedik a szálloda tisztasága, mint pozitívum. Erre most is kiemelten figyelünk, fokozottan fertőtlenítünk és kézfertőtlenítőket helyeztünk ki. Szükség esetén a szellősebb elhelyezés érdekében vendégeink a lobby térben lévő asztaloknál is el tudják fogyasztani reggelijüket, vacsorájukat. Elővigyázatosságból a masszázs és szépségszolgáltatásokat szüneteltetjük. Spa részlegünk eddig sem fogadott külsős vendégeket, de ezt most kiterjeszettük a szálloda összes szolgáltatására (étterem, bár).

Lehet-e vacsorázni a szállodában? Az MTÜ állásfoglalása szerint a a 15:00 órai étterem zárás nem vonatkozik szállodák éttermére, bárjára és a félpanziós csomagokat foglaló vendégekeink a szokásos rend szerint vehetik igénybe vehetik a szolgáltatásokat. Külsős vendégeket éttermünk, bárunk nem fogad (15:00 óra előtt sem)

Lemondások és módosítási igények esetén lépjenek velünk kapcsolatba az info@bukkoshotel.hu címen és közösen megfelelő megoldást fogunk találni. Vendégeinket kérjük, hogy esetleges lemondás helyett éljenek a módosítási lehetőségekkel. 

További információ:
Telefon: +36-26-501-360
E-mail: info@bukkoshotel.hu

Aktuális információk mindig itt: 
https://www.bukkoshotel.hu/koronavirus-es-a-bukkos-hotel-spa-mit-kell-tudni
 

 

3D virtuális túra
3D virtuális séta
Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a Dunakanyar ékszerdobozában

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Felnőttbarát szálloda

Elérhetőségek:

H-2000 Szentendre,
Bükkös part 16.

Tel.: +36-26-501-360
Fax: +36-26-501-365

E-mail: info@bukkoshotel.hu 
www.bukkoshotel.hu