Bükkös Hotel**** és SPA Weboldala

Árak és Akciós Ajánlatok keresése és Online Foglalás

Adja meg tartózkodása dátumát!

Telefon: +36-26-501-360

✺ 32 ÉV 32 % Kedvezmény ✺
ILYEN MÉG NEM VOLT! Soha nem látott kedvezmény a Bükkös Hotelben hétköznapokon! Kattintson a részletekért!
Részletek >
Legjobb árak mindig online
A legjobb árak, csomagok, akciók és ajánlatok mindig online vannak. Kalkuláljon, foglaljon itt
Részletek >
Biztonsági intézkedések
Tájékoztatás a jelenleg érvényben lévő rendeletekről.
Részletek >

Bükkös Hotel**** & Spa - a patak partján

  ♦ Felnőttbarát szálloda. Csak 13 éves kortól fogadunk vendégeket! ♦

Bükkös Hotel**** & Spa

Itt Ön és partnere csendre, és meghitt nyugalomra talál Szentendre központjában.

Boutique szállodánk tökéletes helyszín a romantikus kikapcsolódás, a felnőtteknek való Spa pihenés és feltöltődés, valamint az üzleti meetingek számára.

Szállodánk az első és egyetlen 4*-os, szentendrei wellnesshotel, ahol a pihenés és a városi kalandok tökéletesen kiegészítik egymást egy wellness hétvége alatt is. A Dunakanyar kapujában, Szentendrén szállodánk ékszerdobozként várja 13 éves és idősebb vendégeit a központban.

Tájékoztatjuk, hogy szállodánk házikedvenceket (kutyát, macskát és egyéb állatokat) nem fogad.

Ön is rajong az olyan nyaralásért, ahol a wellness és Spa szolgáltatások széles skálája mellett a város és a környező Dunakanyar is szolgál számos meglepetéssel?

Ha igen, akkor a Bükkös Hotel**** & Spa Szentendrén a kedvenc wellness szállodája lesz! 

 
Szállodánk elegáns közös helységeiben ismert magyar festők műveit találja és látogatása felér egy galéria meglátogatásával.

A szentendrei szálláshelyek közül ez a hotel az egyetlen 4*-os wellness hotel, ahol felnőtt vendégeinknek fenntartott wellness és Spa szolgáltatások is várják Önt: - finn szauna, - multifunkciós szauna, - infraszauna, - jégkása, - gőzkamra, - masszázsok, - egy fantasztikus Jakuzzi és kényelmes pihenő ágyak.

A Spa hotel wellness extráin felül Szentendre szűkös kis utcái, kézműves világa, hangulatos kiskocsmái, éttermei, képtárai, múzeumai, a szentendrei Skanzen programjai, és a Duna-part megannyi élményt nyújtó látnivalói egészen biztosan kiröpítik Önt is a hétköznapok rohanó szürkeségéből és feltöltik jókedvvel, élménnyel, lelkesedéssel!

S ha ez kevés: a Dunakanyar többi látványossága és Budapest is pár perc alatt elérhető.
Budapest és a Dunakanyar teljes szépsége is egészen közel van, Visegrád, Esztergom, a Szentendrei sziget vagy akár a megújult Váci belváros is gyorsan elérhető. Így aztán joggal mondhatjuk magunkat a Dunakanyar wellness hoteljének.

Próbálja ki mindezt Ön is, legyen a Bükkös Hotel**** & Spa a kedvenc wellness hotelje!
Szállodánk családi irányítás alatt áll, speciális kéréseivel, meglátásaival keressen meg bennünket, hogy Önnek is személyre szabott megoldást adhassunk.

Böngésszen csomagajánlataink között kedvére vagy a dátumok megadásával azonnal kikalkulálhatja tartózkodásának árát. Ha tetszik le is foglalhatja azonnali visszaigazolással:

Kalkuláció és online foglalás:
 Biztonsági intézkedések

2021. 04. 27.

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 194/2021. Kormányrendelet alapján, a jelenleg hatályos, szállodánkat érintő rendelkezések az alábbiak:

  • Továbbra is védettségi igazolvány nélkül látogathatják szállodánkat az üzleti, gazdasági, oktatási célból érkezők, DE esetükben kötelező a maszk a szálloda egész területén, illetve a wellness részt nem látogathatják. Amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, akkor természetesen ez nem vonatkozik rájuk. 
  • Érkezéskor a bejelentkező személy köteles bemutatni védettségi igazolványát, melyet a recepciós kolléga ellenőrizni fog. Amennyiben a bejelentkező nem adja azt át ellenőrzésre, akkor a bejelentkezését nem tudjuk elfogadni. 
  • A védettségi igazolvánnyal rendelkezők nem kötelesek maszkot viselni a szálloda területén. 
  • A wellnesst kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező személy és a felügyelete alatt lévő 18 év alatti személy látogathatja. Az üzleti, oktatási, gazdasági célból érkezők, akik nem rendelkeznek igazolvánnyal ezeket a helyiségeket NEM látogathatják. 
  • A szálláshelyen tartható, illetve szervezhető családi vagy magánrendezvény, ha a résztvevők létszáma nem több 10 főnél, és minden 18 év feletti rendelkezik védettségi igazolvánnyal. Zenés-táncos rendezvény nem tartható. 

Megértésüket köszönjük! Várjuk Önöket sok szeretettel!

Üdvözlettel,

A Bükkös Hotel csapata
 

Akár 10000 Ft kedvezmény!
Regisztráljon alább és e-mailben azonnal megkapja a kedvezményt!

Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a Dunakanyar ékszerdobozában

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Nyelvek

Magyar English