Bükkös Hotel**** és SPA Weboldala

Árak és Akciós Ajánlatok keresése és Online Foglalás

Adja meg tartózkodása dátumát!

Telefon: +36-26-501-360

Koronavírus és szállodánk
Itt megtalál minden információt arról, hogy a koronavírus járvány hogyan hat ránk
Részletek >
Egyedi design szobák
Ismerje meg szobáinkat a Comfort szobától a Premium szobán át a mini lakosztályig!
Részletek >
Wellness és Spa
Szaunák, gőzkabin, jégkása, Jacuzzi, masszázs és szépség szolgáltatások felnőtteknek
Részletek >

Bükkös Hotel**** & Spa - a patak partján

 Felnőttbarát szálloda. Csak 13 éves kortól fogadunk vendégeket! 

Bükkös Hotel**** & Spa

Itt Ön és partnere csendre, és meghitt nyugalomra talál Szentendre központjában. Boutique szállodánk tökéletes helyszín a romantikus kikapcsolódás, a felnőtteknek való Spa pihenés és feltöltődés, valamint az üzleti meetingek számára. Szállodánk az első és egyetlen 4*-os, szentendrei wellnesshotel, ahol a pihenés és a városi kalandok tökéletesen kiegészítik egymást egy wellness hétvége alatt is. A dunakanyar kapujában, Szentendrén szállodánk ékszerdobozként várja 13 éves és idősebb vendégeit a központban. Tájékoztatjuk, hogy szállodánk házikedvenceket (kutyát, macskát és egyéb állatokat) nem fogad.

Ön is rajong az olyan nyaralásért, ahol a wellness és Spa szolgáltatások széles skálája mellett a város és a környező dunakanyar is szolgál számos meglepetéssel?

Ha igen, akkor a Bükkös Hotel**** & Spa Szentendrén a kedvenc wellness szállodája lesz! 

 
Szállodánk elegáns közös helységeiben ismert magyar festők műveit találja és látogatása felér egy galéria meglátogatásával. A szentendrei szálláshelyek közül ez a hotel az egyetlen 4*-os wellness hotel, ahol felnőtt vendégeinknek fenntartott wellness és Spa szolgáltatások is várják Önt: finn szauna, multifunkciós szauna, infraszauna, jégkása, gőzkamra, masszázsok, egy fantasztikus Jakuzzi és kényelmes pihenő ágyak.
A Spa hotel wellness extráin felül Szentendre szűkös kis utcái, kézműves világa, hangulatos kiskocsmái, éttermei, képtárai, múzeumai, a szentendrei Skanzen programjai, és a Duna-part megannyi élményt nyújtó látnivalói egészen biztosan kiröpítik Önt is a hétköznapok rohanó szürkeségéből és feltöltik új kedvvel, élménnyel, lelkesedéssel! S ha ez kevés: a Dunakanyar többi látványossága és Budapest is pár perc alatt elérhető. Budapest és a Dunakanyar teljes szépsége is egészen közel van, Visegrád, Esztergom, a Szentendrei sziget vagy akár a megújult Váci belváros is gyorsan elérhető. Így aztán joggal mondhatjuk magunkat a Dunakanyar wellness hoteljének.

Próbálja ki mindezt Ön is, legyen a Bükkös Hotel**** & Spa a kedvenc wellness hotelje!
Szállodánk családi irányítás alatt áll, speciális kéréseivel, meglátásaival keressen meg bennünket, hogy Önnek is személyre szabott megoldást adhassunk.

Böngésszen csomagajánlataink között kedvére vagy a dátumok megadásával azonnal kikalkulálhatja tartózkodásának árát. Ha tetszik le is foglalhatja azonnali visszaigazolással:

Kalkuláció és online foglalás:

2020. 03. 23. - Koronavírus és a Bükkös Hotel**** & Spa – mit kell tudni?

Először is szeretnénk arról tájékoztatást adni, hogy szállodánk nem kerül bezárásra, azonban a járvány megfékezésének elősegítése érdekében valamint vendégeink, munkatársaink védelmében ellenkező értesítésig nem fogadunk vendégeket. 

A részletekről és a jövőbeni foglalható időpontokkal kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.

Általános információ: Szállodánk egy kisméretű, 22 szobás boutique hotel. Még teltház esetén is tipikusan 45 főnél kevesebb vendég van az egész hotelben, a valóságban ritka, hogy 10-15 embernél több van egy légtérben (lobby, étterem, Spa). Ebben az időszakban pedig nem valószínűsíthető teltház.

Vendégeink túlnyomó többsége mindig is belföldi vendég volt, de a jelenlegi helyzetben a külföldiek száma még kevesebb. Több fórumon megtalálható értékeléseink között kiemelkedik a szálloda tisztasága, mint pozitívum. Erre most is kiemelten figyelünk, fokozottan fertőtlenítünk és kézfertőtlenítőket helyeztünk ki. Szükség esetén a szellősebb elhelyezés érdekében vendégeink a lobby térben lévő asztaloknál is el tudják fogyasztani reggelijüket, vacsorájukat. Elővigyázatosságból a masszázs és szépségszolgáltatásokat szüneteltetjük. Spa részlegünk eddig sem fogadott külsős vendégeket, de ezt most kiterjeszettük a szálloda összes szolgáltatására (étterem, bár).

Lehet-e vacsorázni a szállodában? Az MTÜ állásfoglalása szerint a a 15:00 órai étterem zárás nem vonatkozik szállodák éttermére, bárjára és a félpanziós csomagokat foglaló vendégekeink a szokásos rend szerint vehetik igénybe vehetik a szolgáltatásokat. Külsős vendégeket éttermünk, bárunk nem fogad (15:00 óra előtt sem)

Lemondások és módosítási igények esetén lépjenek velünk kapcsolatba az info@bukkoshotel.hu címen és közösen megfelelő megoldást fogunk találni. Vendégeinket kérjük, hogy esetleges lemondás helyett éljenek a módosítási lehetőségekkel. 

További információ:
Telefon: +36-26-501-360
E-mail: info@bukkoshotel.hu

Aktuális információk mindig itt: 
https://www.bukkoshotel.hu/koronavirus-es-a-bukkos-hotel-spa-mit-kell-tudni
 

 

Akár 10000 Ft kedvezmény!
Regisztráljon alább és e-mailben azonnal megkapja a kedvezményt!

Szentendre látnivalói
Útifüzet a szentendrei sétákhoz

Szentendre látnivalói

Romantikus és kulturális kalandok Budapesttől 7 km-re,
a Dunakanyar ékszerdobozában

Regisztráljon, és e-mailben azonnal megkapja az úti tanácsadót, mellyel végigjárhatja a város látványosságait!

Nyelvek

Magyar English